ЗА МЕДИНА БИО


Фирма Медина Био ООД е българо-израелско дружество основано през 2006 г. от д-р Халил Зейна и д-р Иван Дошков. Компанията е специализирана във внос и дистрибуция на стоматологични импланти, аксесоари към тях и инструменти на изрелската система Alpha Bio Tec.

Dr Doshkov Dr Zeinah Д-р Халил Зейна (в ляво на снимката) е израелски дентален специалист практикуващ имплантология по системата Alpha Bio Tec в своята клиника в град Назарет повече от 15 години. От 2007 г. д-р Зейна периодично посещава България за демонстрационни операции за поставяне на импланти, консултантска работа по специфични случаи и преподаване на имплантология в специализирани курсове за системата на Alpha-Bio Tec.

Д-р Иван Дошков (в дясно на снимката) е дентален специалист с дългогодишна практика в областта на хирургичната и протетичната стоматология. Д-р Дошков е собственик и управител на медико-стоматологичен център „Свети Иван Рилски”.

Медина Био ООД е ексклузивен официален представител за България на израелската компания Alpha Bio Tec, която е водещ световен производител на съвременни дентални решения в областта на имплантологията и протетиката. Компанията е официален вносител за България и на костозаместители и перикардни колагенови мембрани на иновативната италианска компания UBGEN.

Фирмата има представителства и консултанти в градовете: София, Пловдив, Варна/Бургас и Габрово.

Всички клиенти на Медина Био могат да разчитат на:

  • компетентни съвети от водещи дентални имплантолози;
  • конкурентни търговски условия;
  • богата наличност от материали и инструменти;
  • персонализирано отношение, което отчита особеностите на всяка стоматологична практика;
  • признание за постигнатите търговски и медицински резултати с използване на продуктите на Alpha Bio Tec.

 


За контакти:

Д-р Иван Дошков, Управител
Моб. тел. 0899 145 801

Стефан Димитров, Търговски директор
М
об. тел. 0899 145 805

e-mail: medinabio2007@gmail.com