СЪБИТИЯ


ПОКАНА за теоретико-практически курс за запознаване и работа с имплантната система Alpha Bio Tec, гр. Бургас, 29-30.09.2017г.


Aqua_Hotel В края на септември "Медина Био" ООД организира ново издание на популярния курс за работа с израелската имплантна система "Alpha Bio Tec". Обучението е практически ориентирано и включва: основи на денталната имплантология, запознаване с продуктите на Alpha Bio Tec, демонстрационна операция и практически занимания върху модели. Курсът ще се проведе в
 х-л "Aqua", гр. Бургас.

Публикувано на: 25.07.2017 г.   |   пълен текст

thank-you-banner

Alpha Bio Tec осигури хубави емоции и много добро настроение на всички свои гости по време на IDS 2017, Кьолн, Германия.

Публикувано на: 29.03.2017 г.   |   пълен текст

Медина Био на 51то издание на Булмедика/Булдентал 2017

 

IEC SofiaОт 17  до 19 май 2017 г. в Интер Експо Център, София ще се проведе 51-ата юбилейна международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ.

Медина Био ще представи всички актуални продукти на Alpha Bio Tec, а специалистите на компанията ще покажат на посетителите последните новости и ще са на разположение за обсъждане на идеи за още по-успешна съвместна работа.

Специален акцент в експозицията ще бъде нова серия уникални продукти за лечение на периимплантити, мукозити и гингивити.

Публикувано на: 14.03.2017 г.   |   пълен текст

ПРОТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ ВЪРХУ ИМПЛАНТИ
ПРИНЦИПИ НА УСПЕШНАТА КОЛАБОРАЦИЯ МЕЖДУ ЛЕКАР И ЗЪБОТЕХНИК

10-11 март 2017г., х-л Best Western Premier Sofia Airport


BorisTsatskisМедина Био ООД организира изключително успешно специализирано обучение, което предостави възможност за изучаване и систематизиране на протоколите за ортопедично лечение при протезиране върху дентални импланти.

Семинарът беше предназначен както за лекари, така и за зъботехници, като специално внимание бе отделено на успешната съвместна работа.

Лектор беше Борис Цацкис от Израел – зъботехник, преподавател и предприемач в областта на денталната медицина с огромен опит в работата със системата Alpha Bio Tec.

Публикувано на: 13.03.2017 г.   |   пълен текст

Еднодневен синус лифт уъркшоп с д-р Трифонов
гр. Пловдив, 02.12.2016г.

DrMartinTrifonov_smallВ отговор на големия интерес към първото издание от 17 юни на този уъркшоп за поставяне на дентални импланти със синус лифт Медина Био ООД организира второ издание през декември 2016г .

Водещ на обучението отново беше д-р Мартин Трифонов – лицево-челюстен хирург с изключително богат опит в работата с имплантната система Alpha Bio Tec, извършил повече от 500 операции за поставяне на импланти със синус лифт.

Уъркшопът се проведе в дентална клиника Амайа, гр. Пловдив.

Публикувано на: 05.12.2016 г.   |   пълен текст

event_logo

На 24.11.2014г. повече от 200 лекари по дентална медицина с интерес към имплантологията се събраха в най-голямата зала на х-л Хилтън София за официалното представяне на новите импланти Neo на израелската компания Alpha Bio Tec. Гост лекторът от Русия д-р Денис Кръйхтин запозна аудиторията с новите продукти и сподели свои впечатления от работата с НеО.

За доброто настроение на гостите се погрижиха майсторите готвачи на хотела с техните вкусни ястия, вината Casillero del Diablo, впечатляващата млада певица Веси Бонева и неповторимия комик Краси Радков.

Публикувано на: 28.11.2016 г.   |   пълен текст

Обучение по дентална имплантология
в централата на Alpha Bio Tec и
туристическа обиколка на Израел
27.10 - 03.11.2016г.

 

dome of rock Eilat-View

В края на октовмри и началото на ноември т.г. Медина Био организира ежегодното посещение на български дентални лекари в Израел. Визитата традиционно обедини обучение в учебния център на Alpha Bio Tec в гр. Петах Тиква, Израел и туристическа обиколка в страната.

Както всяка година, пътуването съчета три уникални преживявания:
• специализирано обучение под ръководството на изключително опитни дентални имплантолози;
• посещение на централата и завода на Alpha Bio Tec;
• туристическа обиколка на най-известните природни, културни и исторически забележителности в една от люлките на човешката цивилизация.

Публикувано на: 12.11.2016 г.   |   пълен текст

Двудневен теоретико-практически семинар

ПРОТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ ВЪРХУ ИМПЛАНТИ

х-л Голдън тюлип, Варна, 12-13.08.2016г.

20160813_152612_web_smallМедина Био ООД успешно проведе 3то издание на специализираното обучение, което представи различните концепции за избор на протетична конструкция върху импланти, етапи и техники за изработване, избор на начин за постоянно фиксиране и съвети за успешна работа.

Лектор беше д-р Николай Николов, който е специалист по протетична дентална медицина и частно практикуващ дентален лекар от гр. Пловдив. Той е съосновател и бивш заместник-председател на „Българска академия по естетична стоматология“, съучредител на „Българско дружество по медицинска фотография“. Ръководител на център за следдипломно обучение на дентални лекари "Дентал Прожект", Пловдив. Лектор в областта на протетиката, оклузия и имплантология.

Публикувано на: 15.08.2016 г.   |   пълен текст

ПОКАНА
за теоретико-практически курс 
за запознаване и работа с
имплантната система Alpha Bio Tec
гр. София, 30.09-01.10.2016г.

Lecture

В края на септември "Медина Био" ООД организира ново издание на популярния курс за работа с израелската имплантна система "Alpha Bio Tec". Обучението е практически ориентирано и включва: основи на денталната имплантология, запознаване с продуктите на Alpha Bio Tec, демонстрационна операция и практически занимания върху модели.

Публикувано на: 23.06.2016 г.   |   пълен текст

Еднодневен синус лифт уъркшоп с д-р Трифонов
гр. Пловдив, 17.06.2016г.

DrTrifonov Медина Био ООД събра в Повдив лекари за уъркшоп, посветен на поставяне на дентални импланти със синус лифт.

Водещ на обучението беше д-р Мартин Трифонов – лицево-челюстен хирург с изключително богат опит в работата с имплантната система Alpha Bio Tec, извършил повече от 500 операции за поставяне на импланти със синус лифт.

Др. Трифонов осигури за участниците весели емоции с предизвикателството да изпробват наученото със задачата да повдигнат без разкъсване вътрешната ципа на сурово яйце - манипулация, при която усещането е близко до работата с Шнайдеровата мембрана в синуса.

Публикувано на: 20.06.2016 г.   |   пълен текст1 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

... пълен текст

Alpha Bio Tec пусна в продажба комплект демо абатмънти

MentorKit03_small

Alpha-Bio Tec представя Mentor Kit - удобен за използване комплект от демо абатмънти, който има за цел да улесни процеса на изграждане на конструкция върху имплантите посредством бърз и точен избор на най-подходящия абатмънт за конкретния клиничен случай. Така ще спестите време, ще планирате по-прецизно възстановителните процедури и ще можете да разчитате на по-качествена работа на зъботехниците.

Alpha-Bio Tec Mentor Kit е подходящ както за дентални лекари, така и за зъботехнически лаборатории, особено в случаите когато те избират и абатмънтите, върху които ще изграждат желаната конструкция

... пълен текст