СЪБИТИЯ


event_logo

На 24.11.2014г. повече от 200 лекари по дентална медицина с интерес към имплантологията се събраха в най-голямата зала на х-л Хилтън София за официалното представяне на новите импланти Neo на израелската компания Alpha Bio Tec. Гост лекторът от Русия д-р Денис Кръйхтин запозна аудиторията с новите продукти и сподели свои впечатления от работата с НеО.

За доброто настроение на гостите се погрижиха майсторите готвачи на хотела с техните вкусни ястия, вината Casillero del Diablo, впечатляващата млада певица Веси Бонева и неповторимия комик Краси Радков.

Публикувано на: 28.11.2016 г.   |   пълен текст

Обучение по дентална имплантология
в централата на Alpha Bio Tec и
туристическа обиколка на Израел
27.10 - 03.11.2016г.

 

dome of rock Eilat-View

В края на октовмри и началото на ноември т.г. Медина Био организира ежегодното посещение на български дентални лекари в Израел. Визитата традиционно обедини обучение в учебния център на Alpha Bio Tec в гр. Петах Тиква, Израел и туристическа обиколка в страната.

Както всяка година, пътуването съчета три уникални преживявания:
• специализирано обучение под ръководството на изключително опитни дентални имплантолози;
• посещение на централата и завода на Alpha Bio Tec;
• туристическа обиколка на най-известните природни, културни и исторически забележителности в една от люлките на човешката цивилизация.

Публикувано на: 12.11.2016 г.   |   пълен текст

Двудневен теоретико-практически семинар

ПРОТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ ВЪРХУ ИМПЛАНТИ

х-л Голдън тюлип, Варна, 12-13.08.2016г.

20160813_152612_web_smallМедина Био ООД успешно проведе 3то издание на специализираното обучение, което представи различните концепции за избор на протетична конструкция върху импланти, етапи и техники за изработване, избор на начин за постоянно фиксиране и съвети за успешна работа.

Лектор беше д-р Николай Николов, който е специалист по протетична дентална медицина и частно практикуващ дентален лекар от гр. Пловдив. Той е съосновател и бивш заместник-председател на „Българска академия по естетична стоматология“, съучредител на „Българско дружество по медицинска фотография“. Ръководител на център за следдипломно обучение на дентални лекари "Дентал Прожект", Пловдив. Лектор в областта на протетиката, оклузия и имплантология.

Публикувано на: 15.08.2016 г.   |   пълен текст

ПОКАНА
за теоретико-практически курс 
за запознаване и работа с
имплантната система Alpha Bio Tec
гр. София, 30.09-01.10.2016г.

Lecture

В края на септември "Медина Био" ООД организира ново издание на популярния курс за работа с израелската имплантна система "Alpha Bio Tec". Обучението е практически ориентирано и включва: основи на денталната имплантология, запознаване с продуктите на Alpha Bio Tec, демонстрационна операция и практически занимания върху модели.

Публикувано на: 23.06.2016 г.   |   пълен текст

Еднодневен синус лифт уъркшоп с д-р Трифонов
гр. Пловдив, 17.06.2016г.

DrTrifonov Медина Био ООД събра в Повдив лекари за уъркшоп, посветен на поставяне на дентални импланти със синус лифт.

Водещ на обучението беше д-р Мартин Трифонов – лицево-челюстен хирург с изключително богат опит в работата с имплантната система Alpha Bio Tec, извършил повече от 500 операции за поставяне на импланти със синус лифт.

Др. Трифонов осигури за участниците весели емоции с предизвикателството да изпробват наученото със задачата да повдигнат без разкъсване вътрешната ципа на сурово яйце - манипулация, при която усещането е близко до работата с Шнайдеровата мембрана в синуса.

Публикувано на: 20.06.2016 г.   |   пълен текст

Медина Био на юбилейното 50то издание на Булмедика/Булдентал 2016

 

IEC SofiaОт 17  до 19 май 2016 г. в Интер Експо Център, София се проведе 50-ата юбилейна международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ.

На щанд С5 в зала No3 Медина Био представи всички актуални продукти на Alpha Bio Tec, а специалистите на компанията рпедставиха на посетителите последните новости и обсъдиха идеи за още по-успешна съвместна работа.

Специален акцент в експозицията беше новия имплант NeO.

Публикувано на: 25.05.2016 г.   |   пълен текст

Двудневен теоретико-практически семинар

ПРОТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ ВЪРХУ ИМПЛАНТИ

х-л Феста София, 12-13.02.2016г.

Медина Био ООД организира поредно издание на изключително успешното специализирано обучение, което представи на участниците различните концепции за избор на протетична конструкция върху импланти, етапи и техники за изработване, избор на начин за постоянно фиксиране и съвети за успешна работа.

DSC_0602_webЛектор беше д-р Николай Николов, който е специалист по протетична дентална медицина и частно практикуващ дентален лекар от гр. Пловдив. Той е съосновател и бивш заместник-председател на „Българска академия по естетична стоматология“, съучредител на „Българско дружество по медицинска фотография“. Ръководител на център за следдипломно обучение на дентални лекари "Дентал Прожект", Пловдив. Лектор в областта на протетиката, оклузия и имплантология.

Публикувано на: 15.02.2016 г.   |   пълен текст

Уникален еднодневен семинар

ПРОТЕТИЧНИ РЕШЕНИЯ ВЪРХУ ИМПЛАНТИ

се проведе на 05.12.2015г. в гр. София

Панорамната зала на столичния хотел Феста София събра повече от 60 лекари и зъботехници от цялата страна за еднодневен семинар, посветен на избор, планиране и осъществяване на лечение с различни протетични решения върху дентални импланти. Лектор беше д-р Николай Николов - специалист по протетична медицина с богат опит не само с Alpha Bio Tec, но и с други имплантни системи.

DSC_0602_webУчастниците споделиха удовлетворението си както от обстановката и организацията на събитието, така и от отлично подбраното съдържание, поднесено от д-р Николов по интересен и приятен за слушане начин.

 

 

Публикувано на: 07.12.2015 г.   |   пълен текст

Български лекари участваха в регионалния симпозиум
на Alpha Bio Tec в Будапеща, Унгария

От 5 до 8 ноември в Будапеща се проведе регионален симпозиум на Alpha Bio Tec за страните от Източна Европа и Балканите.

Лектори бяха изтъкнати световни експерти като проф. д-р Марко Еспозито, проф. д-р Ади Гарфункел и др. Тук можете да изтеглите пълна програма на симпозиума и представяне на лекторите.

ABT_BudapestSimposia_2015Nov_diplomasВ събитието взеха участие десетима български лекари от цялата страна. Заедо с представителите на Медина Био традиционно българската група беше сред най-веселите и колоритни участници във форума и спечели симпатиите на екипа на Alpha Bio Tec и гостите от региона.

В допъление към деловата програма домакините от Alpha Bio Tec и екипът на Медина Био организираха вълнуваща развлекателна програма - вечеря в луксозен кораб-ресторант по река Дунав, гала вечеря в аристократична бална зала и туристическа обиколка на Будапеща.

Публикувано на: 10.11.2015 г.   |   пълен текст

Медина Био с изключително атрактивно участие
в Медикус/Денто/Галения 2015

 

MDG2015_0055_web За поредна година Медина Био участва със собствен щанд в рамките на международна изложба за медицина, стоматология, фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ, която популяризира най-новите технологии и продукти; подпомага обмена на информация и реализацията на връзките между специалистите в медицината, стоматологията, фармацията и балнеологията.

Гостите ни имаха възможност да се както да се запознаят с актуалните продукти на Alpha Bio Tec, така и да се срещнат лично с български и израелски медицински и търговски специалисти.

Щандът на компанията беше уютно, но в същото време колоритно място за срещи с колеги и приятели. Специална "кула" с големи графични визии представи новата рекламна кампания "Аз избрах денталните импланти Alpha Bio Tec" на Медина Био, в рамките накоято български лекари от цялата страна споделят от първо лице впечатленията си от работата си с израелската система.

В трите дни на изложението клиенти от цялата страна имаха възможност да получат цялата необходима им информация относно системата Alpha Bio Tec и да обсъдят възможностите за плодотворна взаимна работа с екипа на Медина Био.

Публикувано на: 29.10.2015 г.   |   пълен текст2 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

... пълен текст