СЪБИТИЯ


Медина Био на Булмедика/Булдентал 2015

 

IEC SofiaОт 13  до 15 май 2015 г. в Интер Експо Център, София се проведе 49-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ.

На щанд С7 в зала No3 Медина Био представи всички актуални продукти на Alpha Bio Tec, а специалистите на компанията размениха с посетителите мисли и идеи за още по-успешна съвместна работа.

Публикувано на: 08.07.2015 г.   |   пълен текст

НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ

Предизвикателства пред съвременната дентална имплантология

София, 16 май 2015г., х-л Шератон София Хотел Балкан

Това специално събитие запозна гостите с опита и препоръките на изключителни чуждестранни и български експерти относно диагностика преди имплантологично лечение и хирургична и протетична работа в естетичната зона. Лектори на конфеернцията бяха:

  • Dr. Shlomo Birshan, D.M.D., Израел
  • Dr. Amir Gazmawe, D.M.D, Израел
  • Проф. д-р Ангелина Киселова-Янева, дм, дмн
  • Dr. Zoran Vlahović, DMD, PhD, лектор на Planmeca, Финландия
  • Петър Бонев

 

Спонсори на събитието:DeMaKom_logo, PM_logo (1), SamMishel_logo

Публикувано на: 19.05.2015 г.   |   пълен текст

Завърнаха се участниците в теоретико-практическия курс по орална имплантология в Израел

dome of rock Eilat-View

На 17 и 18 ноември 2014г. в учебния център на Alpha Bio Tec в гр. Петах Тиква, Израел се проведе поредния теоретико-практически курс по орална имплантология (ниво 2) за български лекари по дентална медицина.

Пътуването традиционно съчета три уникални преживявания:
• специализирано обучение под ръководството на изключително опитни дентални имплантолози;
• посещение на централата и завода на Alpha Bio Tec;
• туристическа обиколка на най-известните природни, културни и исторически забележителности в една от люлките на човешката цивилизация.

Публикувано на: 28.11.2014 г.   |   пълен текст

Успешно приключи лятно издание на теоретико-практически курс за запознаване и работа с имплантната система Alpha Bio Tec в гр. Варна


Golden_tulip_VarnaНа 27 и 28 юни 2014г. фирма "Медина Био" ООД организира поредно издание на популярния курс за работа с израелската имплантна система "Alpha Bio Tec". Практически насоченото обучение включваше: основи на денталната имплантология, запознаване с продуктите на Alpha Bio Tec, демонстрационна операция и практически занимания върху модели. Курсът се проведе в
 х-л "Голден Тюлип", гр. Варна.

Публикувано на: 29.06.2014 г.   |   пълен текст

Медина Био с изключително успешно участие в Булмедика/Булдентал 2014

 

Buldental_banner_BGОт 21 до 23 май 2014 г. в Интер Експо Център, София се проведе 48-ата международна специализирана изложба БУЛМЕДИКА/ БУЛДЕНТАЛ - едно от най-значимите изложения в Югоизточна Европа, по време на което български и чуждестранни компании от цял свят демонстрират своите най-нови продукти, технологии и услуги.

Медина Био, която е ексклузивен представител на Alpha Bio Tec за България, традиционно представи цялата гама от продукти на израелския си партньор на своя щанд С7 в зала No3 на изложбата.

По време на изложението се състоя българската пемиера на новата фамилия импланти NICE, с които Alpha Bio Tec осигурява на имплантолозите отлично решение за тесни алвеоларни гребени или малки междузъбни пространства.

Публикувано на: 27.05.2014 г.   |   пълен текст

Семинар "Съвременни техники за аугментация"
х-л Метрополитен, София, 10 май 2014г.

shlomibirshan_smallВ отговор на големия интерес към лекциите на израелския експерт д-р Шломо Биршан, Медина Био ООД организира на 10 май 2014г. в столичния х-л Метрополитън второ издание на неговото обучение по тъканна аугментция за дентални лекари.

Участниците се запознаха както с биологията на костите, така и с различните био материали (костозаместители и мембрани) и клиничните показания, при които се препоръчва използване на един или друг продукт. Специално внимание беше отделено и на техниките за синус лифт.

Публикувано на: 13.05.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec се представи със специален щанд и лекция в изложението Варна Дент, 14-16.03.2014г., гр. Варна

Varnadent txt 01В средата на месец март в "Дворец на културата и спорта", Варна се проведе специализираното изложение Варна Дент, организирано от РК на БЗС Варна и "Дентално депо Сам Мишел".

Събитието включваше изложбена част, където водещи доставчици на дентални изделия и услуги от цялата страна представиха продуктите си, и научен форум.

Продуктите на Alpha Bio Tec бяха показани от регионалния преставител за Варна и региона - фирма "Омега Био 2013" ООД, а в рамките на научната програма д-р Мартин Трифонов изнесе лекция "Аугментация на меки и твърди тъкани с биоматериали на Alpha Bio Tec - индикации, избор на продукт, практически съвети за пълноценно използване."

Публикувано на: 02.03.2014 г.   |   пълен текст

Изключително успешен теоретико-практически курс за запознаване и работа с имплантната система Alpha Bio Tec се проведе в гр. Варна

DSC_0100_web_small Поредното издание на организирания от фирма "Медина Био" ООД курс за запознаване и работа с израелската имплантна система "Alpha Bio Tec" се проведе на 28 февруари и 01 март 2014г. в х-л "Голден Тюлип", гр. Варна и събра дентални лекари и зъботехници от цялата страна.

Публикувано на: 01.03.2014 г.   |   пълен текст

Български стоматолози преминаха успешно теоретико-практически курс по орална имплантология през ноември 2013г. в Израел

 alphabio03_small  abt_offices alphabio08_small

На 10 и 11 ноември 2013г. се проведе поредния теоретико-практически курс по орална имплантология (ниво 2) за български лекари по дентална медицина в учебния център на Alpha Bio Tec в гр. Петах Тиква, Израел.

Пътуването до Израел беше комбинация от три уникални преживявания:
• специализирано обучение под ръководството на изключително опитни дентални имплантолози;
• посещение на централата и завода на Alpha Bio Tec;
• туристическа обиколка на най-известните природни, културни и исторически забележителности в една от люлките на човешката цивилизация.

Публикувано на: 30.11.2013 г.   |   пълен текст

Медина Био представи продуктите на Alpha Bio Tec
на 19-тото изложение
"Медикус, Денто, Галения 2013", Пловдив

 

M-D-G-ufi-var2 И тази година Медина Био участва със собствен щанд в рамките на международна изложба за медицина, стоматология, фармация МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ, която популяризира най-новите технологии и продукти; подпомага обмена на информация и реализацията на връзките между специалистите в медицината, стоматологията, фармацията и балнеологията.

ABT_products_exhibitedГостите ни имаха възможност да се както да се запознаят с актуалните продукти на Alpha Bio Tec, така и да се срещнат лично с български и израелски медицински и търговски специалисти. Специално за изложението дойдоха Yuval Grimberg; VP Local Sales и Irit Hadar, Regional Sales Manager.

На изискано обзаведения щанд клиенти от цялата страна имаха възможност да получат цялата необходима им информация и да обсъдят възможностите за плодотворна взаимна работа.

Публикувано на: 05.11.2013 г.   |   пълен текст3 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

... пълен текст