СЪБИТИЯ


На 17 август 2013г. приключи летния теоретико-практически курс за работа с имплантната система Alpha Bio Tec

MB_Seminar_Vn_2013Aug16-17_07 В х-л Голдън Тюлип, гр. Варна се проведе лятното издание на популярния курс на Медина Био за начинаещи имплантолози. Под ръководството на д-р Зейна от Израел своите първи стъпки със системата за дентална имплантология на Alpha Bio Tech направиха отново лекари и зъботехници от цялата страна.

Първият ден от заниманията беше посветен на хирургичния протокол - лекционна част, демонстрационна операция с пациент за поставяне на имплант и обсъждане на случая. На следващия ден заниманията бяха с фокус върху ортопедичния протокол - планиране на ортопедична конструкция, пълно запознаване със системата "Alpha Bio Tec" и работа с демоимпланти върху изкуствена челюст.

Публикувано на: 19.08.2013 г.   |   пълен текст

Семинар "Съвременни техники за аугментация"

shlomibirshan_smallМедина Био ООД проведе на 18 и 19 май 2013г. в столичния х-л Метрополитън специализиран двудневен семинар, в който 30 дентални лекари от цялата страна преминаха обучение как да осъществяват на практика направлявана костна регенерация. Участниците се запознаха подробно както с биологията на костите, така и с различните био материали (костозаместители и мембрани) и клиничните показания, при които се препоръчва използване на един или друг продукт. Специално внимание бе отделено и на техниката за незабавно поставяне на имплант и синус лифт. Лектор беше израелския експерт д-р Шломи Биршан.

Публикувано на: 21.05.2013 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec участва на световното изложение IDS 2013

От 12 до 16 март 2013г. в Кьолн, Германия се проведе едно от най-значимите събития в денталната индустрия - International Dental Show (IDS). Изложението привлича над 100 хилияди посетители от цял свят - производители, търговци, лекари и техници.

IDS2013_001 Alpha Bio Tec, която през тази година отбелязва 25г. от създаването си, традиционно присъства със собствен изложбен щанд в една от палатите на IDS. В приятна атмосфера партньори, клиенти и журналисти имаха възможност да се срещнат лично с израелски специалисти и мениджъри на компанията, да разменят информация и идеи за успешна съвместна работа, както и да се запознаят "на живо" с всички нови продукти.

По време на IDS 2013 Alpha Bio Tec представи за първи път пред широка аудитория редица нови разработки - новите импланти I.C.E, нови костозаместители от серията GRAFT и др.

Публикувано на: 17.03.2013 г.   |   пълен текст

Пореден теоретико-практически курс за запознаване и работа с имплантната система Alpha Bio Tec се проведе в гр. Варна

Kurs_small На 01-02 март 2013 г. в гр. Варна се проведе ново издание на курса за придобиване на базови теоретични знания и практически умения за използване на продуктите за дентална имплантология на Alpha Bio Tec.

В продължение на два дни стоматолози и зъботехници от цялата страна се запознаха с основите на имплантологията и получиха ценни практически указания за планиране на лечение и тънкостите при неговата реализация.

За информация и регистрация за следващи курсове позвънете на д-р Дошков на тел. 0899 145 801 или изпратете запитване на e-mail: medina2007@mail.bg

Публикувано на: 06.03.2013 г.   |   пълен текст

Български стоматолози посетиха теоретико-практически курс по орална имплантология (ниво 2) в учебния център на Alpha Bio Tec в Израел

Certification_small

От 01 до 08 ноември 2012г. Медина Био организира поредното обучение на български дентални лекари в учебния център на Alpha Bio Tec в гр. Petach Tikva, Israel.

Публикувано на: 05.12.2012 г.   |   пълен текст

Медина Био представи новости в имплантологията в рамките на 18-тото изложение "Медикус, Денто, Галения 2012"

DrDoshkovBoothHostesses_small

За поредна година МЕДИНА БИО взе участие в изложението за медицина, стоматология и фармация “Медикус, Денто, Галения“, което се проведе от 17 до 20 октомври в гр.Пловдив.

Публикувано на: 24.10.2012 г.   |   пълен текст

Медина Био събра в Правец български имплантолози в уникалнен форум с участието на д-р Фромович, създател на Alpha Bio Tec

Dr_Ophir_Fromovich_small Участниците имаха щастието лично да се запознаят с д-р Офир Фромович, който е изобретател на SPI импланта и основател на Alpha Bio Tec, по време на организирания от фирма Медина Био „Научен форум по имплантология”. Събитието се проведе на 24 и 25 март 2012г. в луксозния комплекс „Риу Правец Ризорт“, гр. Правец и събра повече от 160 специалисти от цялата страна.

В лицето на д-р. Фромович присъстващите имаха възможност да се запознаят с един респектиращ бизнесмен, учен-иноватор, но преди всичко – имплантолог, който поставя около 3000 импланта всяка година в собствената си клиника Petech–Tikva, Израел и в центъра за обучение към Alpha Bio.

Публикувано на: 31.03.2011 г.   |   пълен текст4 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

... пълен текст