СЪБИТИЯ


Медина Био представи новости в имплантологията в рамките на 18-тото изложение "Медикус, Денто, Галения 2012"

DrDoshkovBoothHostesses_small

За поредна година МЕДИНА БИО взе участие в изложението за медицина, стоматология и фармация “Медикус, Денто, Галения“, което се проведе от 17 до 20 октомври в гр.Пловдив.

Публикувано на: 24.10.2012 г.   |   пълен текст

Медина Био събра в Правец български имплантолози в уникалнен форум с участието на д-р Фромович, създател на Alpha Bio Tec

Dr_Ophir_Fromovich_small Участниците имаха щастието лично да се запознаят с д-р Офир Фромович, който е изобретател на SPI импланта и основател на Alpha Bio Tec, по време на организирания от фирма Медина Био „Научен форум по имплантология”. Събитието се проведе на 24 и 25 март 2012г. в луксозния комплекс „Риу Правец Ризорт“, гр. Правец и събра повече от 160 специалисти от цялата страна.

В лицето на д-р. Фромович присъстващите имаха възможност да се запознаят с един респектиращ бизнесмен, учен-иноватор, но преди всичко – имплантолог, който поставя около 3000 импланта всяка година в собствената си клиника Petech–Tikva, Израел и в центъра за обучение към Alpha Bio.

Публикувано на: 31.03.2011 г.   |   пълен текст4 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

... пълен текст

Alpha Bio Tec пусна в продажба комплект демо абатмънти

MentorKit03_small

Alpha-Bio Tec представя Mentor Kit - удобен за използване комплект от демо абатмънти, който има за цел да улесни процеса на изграждане на конструкция върху имплантите посредством бърз и точен избор на най-подходящия абатмънт за конкретния клиничен случай. Така ще спестите време, ще планирате по-прецизно възстановителните процедури и ще можете да разчитате на по-качествена работа на зъботехниците.

Alpha-Bio Tec Mentor Kit е подходящ както за дентални лекари, така и за зъботехнически лаборатории, особено в случаите когато те избират и абатмънтите, върху които ще изграждат желаната конструкция

... пълен текст