ИМПЛАНТИ


1354364652_file_extension_pdf  Изтегли PDF каталог на български език

Системите импланти Alpha-Bio Tec предлагат идеално решение за удовлетворяване на всички нужди както на имплантолозите, така и на пациентите. Подходящи за всички видове кост, предлагащи голямо разнообразие от дължини и диаметри, имплантите Alpha-Bio Tec позволяват на стоматолозите да осигурят най-доброто лечение посредством възможност за прилагане на голямо разнообразие от хирургически процедури - от просто поставяне на имплант до комплексни процедури в сложни ситуации.

   ABT_all_implants

 Освен изобретяването на спираловидния имплант, Alpha-Bio Tec има и други уникални разработки. Една от тях е NanoTecTM, която се ражда в резултат на дългогодишни интензивни изследвания. Това е специална повърхностна обработка на имплантите, която ускорява значително и подобрява остеоинтергационния процес, съкращава времето за лечение, помага за предпазване от усложнения и осигурява издържливост за години напред.

Натрупаните клинични данни показват, че имплантите на Alpha-Bio Tec постигат общ клиничен успех от 98.3% и 99.6% клиничен успех при използване на процедурата за незабавно натоварване.

Уникалните характеристики на имплантите Alpha-Bio Tec включват*:

  • по-добър контрол при поставяне;
  • по-голяма първоначална стабилност;
  • самонавиваща се способност;
  • самонарезна функционалност;
  • способност за кондензиране на околната кост при поставяне.

* Възможно е характеристиките на имплантите да варират при различните модели.

За да се запознаете с пълната гама импланти на Alpha-Bio Tec посетете секцията ИМПЛАНТИ в сайта на призводителя.

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

Alpha Bio Tec пусна електронен портал за изтегляне на инструкции за използване за своите продукти

lifetime_warranty_web_smallAlpha-Bio Tec предостави на клиентите си интернет портал, от който могат да се изтеглят електронни варианти на инструкциите за използване на продуктите на компанията.

Това е удобно решение, което предоставя достъп до документите, независимо къде се намират потребителите и кога имат нужда от информацията.

... пълен текст