АКТУАЛНО


Нови мултиюнит абатмънти за Conical Standard импланти

FB post Alpha Bio обяви три нови мултиюнит абатмънта за платформата CS, които са предназначени за протезиране при по-голяма дебелина на гингивата. Новите продукти са с височина 3.5 мм, 4.5 мм и 5.5. мм и отново имат вдлъбнат (англ. concave) дизайн за постигане на по-добър профил на изникване на гингивата и отлични естетични резултати. Оцветеният в зелено винт прави лесна идентификацията на изделията за връзка тип CS.

Публикувано на: 09.11.2021 г.   |   пълен текст

Хирургични водачи за импланти Alpha Bio

GuidedSurgeryPlanning Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, могат се възползват от съвместната услуга на Медина Био и партньорите:

Медина Био осигурява под наем специализиран сет инструменти за водена хирургия, а партньорите извършват дигиталното планиране на операцията, проектират и изработват хирургичния водач.

Публикувано на: 28.09.2021 г.   |   пълен текст

Нов продуктов к аталог Alpha Bio 2021

ABT_2021_cover

За повече информация относно новостите в каталога прочетете пълния текст на анонса.

Публикувано на: 28.06.2021 г.   |   пълен текст

Комплект за извличане на счупен винт от импланти Alpha Bio

Rhein83_Broken_Screw_Extractor_Kit Счупването на винт за фиксиране на протетична конструкция към остеоинтегрирал имплант е предизвикателство, което не пожелаваме на никого.

Alpha Bio Tec няма собствени инструменти за справяне в такава ситуация и затова ние решихме да купим комплект за извличане на счупен винт на фирмата Rhein83 и да го предоставяме под наем.

Публикувано на: 26.03.2021 г.   |   пълен текст

Изработка на хирургични водачи
за импланти Alpha Bio Tec от СМТЛ Рокет

Dental Place Rocket Logo Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, вече могат се възползват и от съвместната услуга на Медина Био и СМТЛ Рокет.

Д-р Иво Априлов от Dental place Rocket, извършва дигиталното планиране (задължително обсъдено и одобрено от клинициста имплантолог), а Медина Био осигурява специализиран хирургичен сет за направляваната хирургия.

Публикувано на: 21.03.2021 г.   |   пълен текст

YouTube канал на Alpha Bio

AlphaBio_YouTube
  

Посетете YouTube канала на Alpha Bio Tec и ще намерите богата библиотека с продуктови видеоматериали, записи на операции и много други полезни материали.

Публикувано на: 05.01.2021 г.   |   пълен текст

Изработка на хирургични водачи
за импланти Alpha Bio Tec от Биомиметик Смайл, София

cropped-LOGO2-01-2-2048x722 Всички клиенти на Alpha Bio Tec, които имат интерес към поставяне на импланти с помощта на хирургични водачи, вече могат се възползват и от съвместната услуга на Медина Био и Биомиметик Смайл от София. Планирането на имплантологичната операция и дизайна на водача се извършват със специализираните модули на софтуер 3Shape.

Публикувано на: 06.07.2020 г.   |   пълен текст

На кафе с Минди Шпилман от Alpha Bio

Coffee with Mindi
Каним ви да се насладите на вашето кафе заедно с Минди Шпилман, продуктов специалист в Alpha Bio.
Минди споделя полезни съвети за използването на различните продукти в кратки видеа, обединени под мотото "Кафе пауза с  Alpha-Bio Tec".
Видеоматериалите ще намерите на адрес >>> https://bit.ly/2R2pONn
Публикувано на: 15.04.2020 г.   |   пълен текст

Бавнорезорбируемите мембрани UBGEN вече са налични за продажба

UBGEN Shelter S Бавнорезорбируемите мембрани UBGEN SHELTER S вече са сертифицирани за продажба в ЕС.

Интересът към тези продукти е огромен и заради ограничения капацитет на производство първите доставки в България са в ограничени количества.

Публикувано на: 14.02.2020 г.   |   пълен текст

От ноември 2019 биоматериалите на UBGEN са с нови по-ниски цени

UBGEN logo От 5 ноември са в сила нови по-ниски цени за българските клиенти на костозаместители и перикардни мембрани UBGEN. Намалението е от 22% до 32% за различните артикули.

Публикувано на: 07.11.2019 г.   |   пълен текст1 от 5 1 2 3 4 5

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст

YouTube канал на Alpha Bio

AlphaBio_YouTube
  

Посетете YouTube канала на Alpha Bio Tec и ще намерите богата библиотека с продуктови видеоматериали, записи на операции и много други полезни материали.

... пълен текст