АКТУАЛНО


Alpha Bio Tec пусна серия протетични продукти, предназначени за CAD/CAM дентални системи

DentalWiz

Alpha Bio Tec разширява своята концепция Simplantology в сферата на CAD/CAM изработката на протетични решения.

Технологичните нововъведения през последните години революционализират стоматологичната практика и начинът, по който зъботехническите лаборатории произвеждат желаните конструкции. Появата на специализирани CAD/CAM системи за стоматология осигури възможност и на лекари, и на зъботехници да се възползват от предимствата на компютърния дизайн и обработка за производство на естетични и трайни протетични конструкции от различни материали.

Alpha Bio Tec вече предлага широка гама от протетични елементи за използване при CAD/CAM технология - изтеглете PDF каталог за фамилията DentalWiz, за да научите повече.

Публикувано на: 08.07.2015 г.   |   пълен текст

Продуктовият каталог на Alpha Bio Tec за 2015г.
вече и на български език!

2014_mdg_0044_small

За удобство на всички наши клиенти преведохме на български език новия каталог на Alpha Bio Tec. Ако все още не сте получили печатно копие, свържете се с вашия търговски представител от Медина Био или ни пишете на e-mail:medina2007@mail.bg. Кликнете върху изображението, за да изтеглите електронна PDF версия.

Публикувано на: 22.01.2015 г.   |   пълен текст

Facebook група за българските клиенти на Alpha Bio Tec

Приятелите на Alpha Bio Tec, които ползват активно Facebook, са добре дошли в специалната група "Alpha Bio Tec Bulgara" (https://www.facebook.com/groups/141363362700985/).

Alpha Bio Tec Bulgaria on Facebook

Публикувано на: 12.08.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

Публикувано на: 15.07.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec с нов корпоративен видеоклип

Alpha Bio Tec преставя дейността си в ново корпоративно видео - за да го гледате, кликнете върху изображението или копирайте в броузъра си адреса https://www.youtube.com/user/AlphaBioTec.

new corporate movie

Публикувано на: 01.07.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec пусна нова фамилия импланти NICE

NICE implant От май 2014г. Медина Био ООД, ексклузивен представителна Alpha-Bio Tec за България, предлага NICE – изцяло НОВА фамилия от импланти с малък диаметър.

Характеристики на NICE:

• Усъвършенстван съвременен дизайн на тънък имплант с диаметър Ø3.2mm (за всички дължини).

• Нова протетична линия (специално разработена за NICE), която включва различни форми и размери на надстройки, позволява лесна работа и осигурява дълготрайни отлични естетични резултати.

• Комбинация от хексагонална и конична връзка между имплант и абатмънт.

NICE се произвежда в 5 различни дължини, за да покрие максимално голям спектър от клинични случаи: 8 mm, 10 mm, 11.5 mm, 13 mm и 16 mm.

Публикувано на: 10.06.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Net обнови изцяло своя корпоративен интернет сайт

На 01 март Alpha Bio Tec официално оповести цялостното обновяване на www.alpha-bio.net. Промените са както в графичната визия, така и в съдържанието, което е значително обогатено.

new_ABT_web_site_2014

Публикувано на: 01.03.2014 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec пусна в продажба комплект демо абатмънти

MentorKit03_small

Alpha-Bio Tec представя Mentor Kit - удобен за използване комплект от демо абатмънти, който има за цел да улесни процеса на изграждане на конструкция върху имплантите посредством бърз и точен избор на най-подходящия абатмънт за конкретния клиничен случай. Така ще спестите време, ще планирате по-прецизно възстановителните процедури и ще можете да разчитате на по-качествена работа на зъботехниците.

Alpha-Bio Tec Mentor Kit е подходящ както за дентални лекари, така и за зъботехнически лаборатории, особено в случаите когато те избират и абатмънтите, върху които ще изграждат желаната конструкция

Публикувано на: 02.12.2013 г.   |   пълен текст

Д-р Мартин Трифонов представи България в международен семинар на Alpha Bio Tec

graft_logo_350px На 2 и 3 ноември в Прага, Чехия AlphaBioTec събра водещи дентални лекари от цяла Европа на международен семинар «Изкуството на направляваната регенерация на меки тъкани и кости».

Целта на събитието беше да запознае участниците с цялата продуктова гама GRAFT на AlphaBioTec (костозаместители и колагенови мембрани), да представи резултати от най-новите научни и клинични изследвания в областта на биоматериалите, а също така и да насърчи обмена на информация и създаването на контакти между лекари и учени в международен мащаб.

Публикувано на: 10.11.2013 г.   |   пълен текст

Изтеглете новата корпоративна брошура на Медина Био ООД

MedinaBio_CorporateProfile
Публикувано на: 11.10.2013 г.   |   пълен текст3 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст