АКТУАЛНО


F5_0100_0000_eaas_15_5410_small Alpha Bio Tec обяви нови естетични анатомични абатмънти

Новите естетични анатомични абатмънти с ъгъл 15° или 25° са последното допълнение към линията естетични анатомични абатмънти на Alpha-Bio Tec. Абатмънтите с тези нови ъгли на наклон позволяват максимална гъвкавост при възстановяване на естетичната зона, а златистия им цвят премахва сивите сенки в гингивалната тъкан за постигане на максимален естетичен ефект.

Публикувано на: 23.11.2012 г.   |   пълен текст

Alpha Bio Tec преминава към нов вид опаковка на имплантите си

Новата опаковка набляга на леснотата и удобството при използване, като гарантира дълготрайно запазване на имплантите в стерилна среда преди тяхната употреба.

Публикувано на: 13.10.2012 г.   |   пълен текст

Медина Био пусна онлайн своя изцяло обновен сайт

През октомври 2012г. Медина Био пусна онлайн своя изцяло обновения интернет сайт. Това е само началото на нов проект, който ще добави още много актуална и интересна информация в полза не само на стоматолозите, които използват продуктите на Alpha Bio Tec, а на всички, които се интересуват от дентална имплантология.

Публикувано на: 09.10.2012 г.   |   пълен текст

Уникални импланти Alpha Bio SPI

SPI_smaller Имплантите от фамилията SPI на Alpha Bio Tec са лесни за работа, позволяват отличен контрол по време на поставяне и осигуряват отлична първична стабилност при протезиране дори и в рискови ситуации.

Израелският производител на комплексна система за дентално имплантологично лечение Alpha Bio Tec e изобретател на уникалния имплант SPI - заострен имплант с широка нарезна стъпка и нови характеристики, уникални за света на имплантологията.

Публикувано на: 16.09.2012 г.   |   пълен текст4 от 4 1 2 3 4

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст