ЗА ПАЦИЕНТИ


Уважаеми пациенти,

На всяка възраст е възможна загубата на един или няколко зъби поради заболяване или злополука. Поставянето на стоматологични импланти е най-съвременното решение за компенсиране на загубата и възстановяване на нарушената функция и външния вид.

dental-implant-treatment Имплантите са малки винтове от метал, които се възприемат от организма и врастват в костните тъкани на челюстите. Имплантите се състоят от две части - основа, която се навива в костта и осигурява стабилност, и абатмънт, който се завива върху основата и служи за закрепване на коронка, мостова конструкция или цяла изкуствена челюст.

Тъй като традиционните методи на лечение чрез заместване на зъби с мостове, частични или цялостни протези, имат недостатъци, свързани с външния вид и функцията, за много стоматолози денталните имплантати са предпочитаният метод за заместване на зъби.

Едно от основните предимства на денталните имплантати е, че те осигуряват стабилна основа за заместващи зъби и помагат за опазването на съседните зъби и структурата на костта. При традиционните методи на лечение се налага здравите съседни зъби да бъдат изпилени, за да може на тях да се закрепи коронка или мост. При използване на мостови конструкции съседните здрави зъби поемат дъвкателното натоварване на липсващите, което води до по-бързото им амортизиране и разрушаване. Освен това, при мостовете и коронките коренът не се заменя, което може да доведе до бъдещи усложнения и нужда от премахване на цялата конструкция, за да се извърши необходимото лечение.

При използването на имплантати, денталният имплантат заменя корена на изгубения зъб и осигурява стабилна основа за заместващия зъб, с което отпада необходимостта от изпиляване на здрави съседни зъби.

Broshura_pacienti Допълнителна информация за лечението с дентални импланти можете да получите от информационната брошура за пациенти - кликнете върху изображението, за да изтеглите PDF файл.

Ако имате въпроси или търсите информация за стоматолог, който работи с продуктите на Alpha Bio Tec, пишете ни e-mail: medina2007@mail.bg и ще ви изпратим координатите на всички наши партньори във вашето населено място или най-близките градове.

 

Alpha Bio Tec предлага импланти с доживотна гаранция

lifetime_warranty_web_small Продуктите на Alpha-Bio Tec отговарят на строги международни стандарти, което позволява производителят да осигури доживотна гаранция за широка гама импланти.

В случай на дефектен имплант, отхвърляне на поставен имплант, счупване или замърсяване на имплант, след попълване на доклад за рекламация до производителя, Alpha-Bio Tec ще замени дефектиралото изделие.

... пълен текст